Najnovšie recenzie zo sekcie Army a lovecké rukavice
Na kazdom prste je zositie z vnutornej strany, ktore citit pri kazdom pohybe. Pre mna z hladiska komfortu nenositelne. Neviem ci to je vyrobna alebo dizajnova chyba.
veľmi príjemný materiál, sedia ako uliate
- dobrý výber
- za tu cenu celkom dobre rukavice.
- Kvalitné spracovanie
- Príjemné na nosenie
- Nemá suchý zips okolo zápästia
- Možnosť pracovať s mobilom
- Žiadne
Tento model najčastejšie používam hlavne kvoli tomu, že nemá sťahovanie zápästia a tak môžem pohodlné nosiť hodinky ktoré zároveň aj rukavice kryjú takže zabranuje možnému poškodeniu hodiniek. Dobra citlivosť na displej mobilu a aj pri samotnom uchop predmetov, výborný strih nič neruší pri nosení.
Mal som mnoho iných modeloch no tieto mi vyhovujú najviac pri každej činnosti kde treba rukavice.
- kvalitný materiál
perfektne rukavice
Ja som si kúpil pred rokom čierne veľkosť M a sú mi perfektne ako keby mi ich na ruke šili ....100% spokojnosť !
Tak som si objednal po roku ďalšie inej farby rovnakej veľkosti a jedine čo ma mrzí je že sú už o cca 1 CM väčšie tak už mi tak dobre nesedia to mi trošku vadí a preto aj také osobné hodnotenie ale inak super !
Rukavice sú dobre ušité, strih je vhodnejší skôr na menšiu ruku, priliehavosť veľké plus. V rukaviciach sa dajú vykonávať rôzne činnosti, nie sú však vhodné do špinavého prostredia. Znesú ľahší dážď a tepelný komfort je tak 0 prípadne ľahší mráz nie je krátkodobo problém, nie sú vhodné do prostredia, kde je dlhodobá teplota ulboko pod mínusom. Cena je vyššia, ale ok. Odolnosť voči oderu priemerná.
- Možno trošku kratšie, ale prijateľné , šírka ok
Príjemný a kvalitný materiál.
Mechanix Wear ColdWork Original Insulated čierno sivé
Pridané: 24. októbra 2023
(naposledy upravené 24. októbra 2023)
Zakúpený v Knifestock
Mohol som zobrať radšej XL, aj keď rovnaké rukavice ale nezateplené sú mi dobré L
- Do každého počasia a práce
- Super
- Nemam
- Dobrý pocit pri nosení
Mechanix Wear Original taktické oliva
Pridané: 25. februára 2023
(naposledy upravené 25. februára 2023)
Zakúpený v Armytex.sk
- Vzdušný materiál, zachovanie relatívne vysokej úrovne citlivosti dotykom
s produktom es výborne pracuje
Super.
Výborné rukavice, mám už tretí pár. Používam na cvičenie, na motorku, streľbu... Treba si len vybrať správnu veľkosť. Fungujú aj na dotykové displeje.